Servicii

Montăm panouri fotovoltaice pentru parcuri solare și proiecte rezidențiale din 2009

Consultanță

Management

Proiectare

Montare

Mentenanță

Consultanță

Suntem aici pentru tine.

Etapa inițială a proiectului implică un studiu detaliat al locației pentru a stabili orientarea optimă, indiferent dacă vorbim despre un proiect rezidențial sau un parc solar. 

Realizarea documentației tehnice urmează în etapa următoare, fiind necesare întocmirea studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic, stabilirea specificațiilor fotovoltaice, împreună cu studiului de conectare și restul de detalii de execuție a proiectului. 

Etapa a treia implică depunerea dosarului pentru a obține autorizațiile necesare (aprobarea PUZ, avizul de la Autorizația de Mediu, autorizația de construcție, aprobarea conectării tehnice și altele). 

Vă vom oferi suport în toate etapele menționate, pentru a ne asigura că veți obține certificatele verzi necesare subvenționării producției de energie regenerabilă.

Management

Planificarea riguroasă este cheia succesului în orice proiect.

Experiența acumulată în toți acești ani, ne-a ajutat să ne eficientizăm procedurile de lucru, ne-a oferit multe provocări cărora le-am făcut față și ne-a dat satisfacția de a ne bucura de finalizarea unor proiecte complexe.

Ne bucurăm de parteneriate de lungă durată cu companii renumite din Germania, Olanda și Belgia, motiv pentru care abordăm fiecare proiect cu deplină dedicare și profesionalism.

Proiectare

Aspectul, tipul și fixarea modulului sunt întotdeauna analizate pe baza proiectului tău.

Luând în considerare cerințele clientului și specificațiile proiectului, abordăm fiecare proiect sau fiecare acoperiș cu răbdare, atenție și dedicare.

De la etapa inițială a proiectului, până la analiza structurală și implementare, ne asigurăm că echipa noastră dezvoltă cea mai eficientă soluție pentru tine.

Sistemele noastre de asamblare pot fi adaptate și pot fi personalizate excelent la cerințele specifice ale proiectului.

Montare

Montare profesionala

Indiferent de cât de mare sau cât de complex este parcul solar, finalizăm proiectele cu rigurozitate și respect pentru partenerul nostru.

Realizam acest lucru prin know-how, experiență, parteneriate puternice, inovații și prin calitatea produselor utilizate.

Mentenanță

Oferim calitate la standarde germane.

Lucrăm eficient, fiabil și livrăm la timp. Produsele noastre și managementul calității sunt certificate.

Panourile fotovoltaice alese pentru proiectele noastre sunt caracterizate prin eficiență și fiabilitate. Panourile fotovoltaice, inclusiv componentele, beneficiază de garanție de la producător, pentru menținere a randamentului în limitele certificate.

În eventualitatea apariției unei defecțiuni la nivelul panourilor fotovoltaice, veți beneficia de suportul nostru. Oferim garanție pentru montaj, iar acest lucru se va discuta în momentul semnării contractului.