Consultanță

Ghidare pas cu pas

Serviciul nostru de consultanță în energie solară vizează să ofere ghidare și expertiză în fiecare aspect al tranziției  către utilizarea energiei solare. De la evaluarea inițială a nevoilor și posibilităților, până la identificarea soluțiilor potrivite tehnice, dar și financiare, echipa noastră de consultanți este alături de tine în fiecare pas al drumului.

Etapele urmărite

Pentru fiecare etapă în parte primești suport continu de la echipa noastră specializată pentru a lua deciziile potrivite afacerii tale.

 1. În proiectul nostru, prima etapă este un studiu detaliat al locației pentru a determina orientarea optimă, fie că este vorba despre un proiect rezidențial sau un parc solar.
 2. Următoarea etapă este realizarea documentației tehnice, care include studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, specificațiile fotovoltaice și detaliile de execuție a proiectului.
 3. Etapa a treia constă în depunerea dosarului pentru obținerea autorizațiilor necesare, precum aprobarea PUZ, avizul de mediu, autorizația de construcție și aprobarea conectării tehnice.

Oferim suport în toate aceste etape pentru a ne asigura că vei obține certificatele verzi necesare pentru subvenționarea producției de energie regenerabilă.

  Contactează-ne

  Cart

  No products in the cart.

  Create your account

  ro_RORO