Despre companie

Folosim energia solară pentru a îți simplifica viața, a îți reduce factura la energie și pentru a crea un viitor durabil, cu surse de energie verde regenerabile.

Facem acest lucru oferind o gamă completă de servici. Montăm panouri fotovoltaice de înaltă calitate pentru parcuri solare și proiecte rezidențiale în Germania, Olanda, Belgia și România din 2011.

Această experiență se reflectă în portofoliul nostru de proiecte, care constă atât parcuri solare mari, în proiecte comerciale, cât și proiecte rezidențiale.

Misiunea

În tranziția necesară către energia verde, Alpin Sun contribuie la creșterea consumului de energie total provenit din surse regenerabile în Europa și își dorește să facă soluțiile de energie verde accesibile și în România.

Viziunea

Dorința noastră este de a face energia solară accesibilă, contribuind astfel la sustenabilitatea societății noastre. Energia solară este sursa cu cea mai rapidă creștere, mai ales în contextul actual în care prețul energiei electrice a crescut semnificativ.

De ce Alpin Sun?

Montăm panouri fotovoltaice de înaltă calitate pentru parcuri solare și proiecte rezidențiale în Germania, Olanda, Belgia și România din 2009.

În ultimii 13 ani, am instalat peste 9 GWp, în 4 țări diferite: Germania, Belgia, Olanda și România. Cele patru valori, care ne-au ghidat constant de-a lungul anilor, disting proiectele și serviciile noastre:

Tehnologie de calitate

Alegem și lucrăm cu sisteme de montare de înaltă calitate. Echipa noastră își îmbunătățește continuu proiectarea structurală, utilizarea materialelor și procesele de montare.

Proiecte realizate conform standardelor germane

Oferim calitate la standarde germane. Lucrăm eficient, fiabil și livrăm la timp. Produsele noastre și managementul calității sunt certificate.

Dedicare și răbdare

Oferim soluții personalizate și oferte detaliate, pentru a ne asigura de eficiența proiectului pe termen lung. Răbdarea este o calitate esențială, fiind necesar să lucrăm zi de zi cu atenția îndreptată către cele mai fine detalii.

Servicii de încredere

Depunem eforturi pentru o ne asigura o relație durabilă atât cu clienții, cât și cu furnizorii noștri. Acest lucru se reflectă într-un portofoliu stabil de clienți și într-o gamă de produse de top.