PROIECT SCHONFELD

Proiect Schonfeld

Proiectul Schonfeld, lansat în 2021, reprezintă o inițiativă semnificativă în domeniul energiei solare, având o capacitate de producție de 3,09 MWp. Situat în Schonfeld, acest proiect utilizează panouri solare de înaltă performanță Canadian Solar, cu puteri nominale între 370 și 380 Wp. Aceste panouri sunt cunoscute pentru eficiența lor ridicată în captarea și transformarea energiei solare în electricitate, contribuind la maximizarea producției de energie verde într-un mod sustenabil și eficient.

 

Invertorul Huawei 185 KTL, integrat în sistemul de energie solară, joacă un rol esențial în convertirea curentului continuu generat de panouri în curent alternativ utilizabil. Tehnologia avansată a invertorului asigură eficiență și fiabilitate pe termen lung, optimizând performanța întregului sistem solar.

 

Proiectul Schonfeld reflectă angajamentul nostru față de inovația și sustenabilitatea în domeniul energiilor regenerabile, contribuind la reducerea emisiilor de carbon și la promovarea unei surse de energie curate în comunitatea locală și dincolo de aceasta.

Detalii

2021
3,09 MWp
Schonfeld
Huawei 185 KTL
Canadian Solar 370
375/380 Wp
Cart

No products in the cart.

Create your account

ro_RORO