PROIECT GEFREES

Proiect Gefrees

Proiectul Gefrees reprezintă un exemplu al expertizei noastre în implementarea soluțiilor de energie regenerabilă de mare capacitate. Început în 2019 și finalizat într-un timp record de 30 de zile, acest proiect generează o putere impresionantă de 22,9082 MWp, demonstrând eficiența și competența echipei noastre în realizarea unor proiecte complexe și de anvergură.

Amplasat în Gefrees, proiectul utilizează invertoare Huawei 105 KTL și panouri fotovoltaice Longi de 320 Wp, componente alese pentru fiabilitatea și performanța lor superioară. Această combinație tehnologică asigură o producție energetică optimizată și contribuie semnificativ la reducerea amprentei de carbon.

De la conceptul inițial până la execuția finală, echipa noastră a gestionat cu succes fiecare etapă a proiectului, respectând termenele stricte și standardele de calitate riguroase. Proiectul Gefrees reflectă angajamentul nostru de a furniza soluții energetice sustenabile și eficiente, consolidând poziția noastră de lider în industria energiei solare.

Detalii

2019
30 zile
22,9082 MWp
Gefrees
Huawei 105 KTL
Longi 320 Wp
Cart

No products in the cart.

Create your account

ro_RORO